Anunț privind publicarea spre consultare a Ghidului solicitantului pentru apelul Consolidarea antreprenoriatului cultural și dezvoltarea audienței și a publicului (sesiunea 2)

Ministerul Culturii, prin Unitatea de Management a Proiectului, în calitate de Operator al Programului RO-CULTURA, finanțat prin Granturile SEE 2014 – 2021, publică în consultare Ghidul solicitantului și anexele aferente apelului Consolidarea antreprenoriatului cultural și dezvoltarea audienței și a publicului (sesiunea 2).

Acest apel de proiecte vizează creșterea gradului de acces la cultură, promovarea diversității culturale și consolidarea dialogului intercultural. Pentru ca activitățile culturale să aibă un impact mai mare, transferul de cunoștințe și expertiză între organizațiile din România și Statele Donatoare este încurajat, împreună cu producția în comun a evenimentelor artistice.

Vă rugăm să transmiteți observațiile/recomandările dumneavoastră privind Ghidul solicitantului și anexele aferente la adresa de e-mail of****@ro********.ro, până la data de 19 martie 2020 prin completarea Formularului de propuneri.  

Ghidul solicitantului și anexele sunt disponibile aici.