Despre INTEGRA Business Consulting

INTEGRA Business Consulting  ofera companiilor si institutiilor publice servicii complete de consultanta in domenii precum business management, accesari de finantari, achizitii publice etc. Prin serviciile oferite INTEGRA Business Consulting  a contribuit si contribuie activ la creşterea competitivităţii mediului de afaceri regional şi la îmbunătăţirea performanţelor instituţiilor publice. Viziunea noastră presupune realizarea şi promovarea cu succes a proiectelor la nivel naţional şi internaţional, contribuind direct la creşterea nivelului de trai şi la dezvoltarea durabilă a societăţii.

Misiune, viziune si valori

Succesul partenerilor nostri devine si succesul nostru.

Misiune

Sa ne afirmam ca furnizor competitiv de solutii de finantare, dezvoltare si management, capabil sa satisfaca nevoile specifice ale clientilor, prin servicii de inalta calitate si decizii inovationale si flexibile.

Viziune

Viziunea noastră constă în realizarea cu succes a tuturor proiectelor pentru a contribui la creșterea nivelului de trai și la înființarea sau dezvolatarea societăților. Urmărim să atingem punctele forte în domeniul consultanței prin oferirea de servicii de consultanță de calitate la standarte europene. Vrem să fim în permanență punctul de referință în consultanță de management pentru toate companiile românești care caută cea mai potrivită formă de dezvoltare în afacerea lor.

Valori

Pasiune si Profesionalism

Atenţia pentru client

Eficienţă, respect şi integritate

Echipa

Consultantii nostri au pregatirea de specialitate necesara pentru a raspunde oricaror cerinte legate de elaborarea si implementarea proiectelor cu finantare europeana sau nationala, asistenta in derularea oricaror proceduri de achizitii publice si managementul companiilor.

Contacteaza-ne