Despre INTEGRA Business Consulting

INTEGRA Business Consulting  ofera companiilor si institutiilor publice servicii complete de consultanta in domenii precum business management, accesari de finantari, achizitii publice etc.

Prin serviciile oferite INTEGRA Business Consulting  a contribuit si contribuie activ la creşterea competitivităţii mediului de afaceri regional şi la îmbunătăţirea performanţelor instituţiilor publice.

Viziunea noastră presupune realizarea şi promovarea cu succes a proiectelor la nivel naţional şi internaţional, contribuind direct la creşterea nivelului de trai şi la dezvoltarea durabilă a societăţii.

Misiune, viziune si valori

Succesul partenerilor nostri devine si succesul nostru.

Misiune

Misiunea noastră este să facilităm accesul clienților noștri la finanțările europene, oferind servicii de consultanță de înaltă calitate și soluții personalizate pentru proiectele lor.

Viziune

Viziunea noastră constă în realizarea cu succes a tuturor proiectelor pentru a contribui la creșterea nivelului de trai și la înființarea sau dezvolatarea societăților. Urmărim să atingem punctele forte în domeniul consultanței prin oferirea de servicii de consultanță de calitate la standarte europene. Vrem să fim în permanență punctul de referință în consultanță de management pentru toate companiile românești care caută cea mai potrivită formă de dezvoltare în afacerea lor.

Valori

Pasiune si Profesionalism

Transparență, Competență

Eficiență

Echipa

Echipa noastră este formată din specialiști cu experiență și expertiză în domeniul fondurilor europene, dedicată să vă ghideze către succesul în obținerea finanțărilor dorite.

Angajații noștrii sunt specialişti în domenii de activitate precum contabilitate, consultanţă financiară, marketing, managementul proiectelor, achiziţii publice.

Contacteaza-ne