APLICATIE DE VANZARE

herodot1

Serviciul Unic Național de Audioghid Turistic prin Telefon

Ce este HERO.dot România?


Serviciul HERO.dot este un instrument unic de promovarea obiectivelor turistice din România, ba chiar a turismului românesc.
Practic, serviciul HERO.dot permite oricărui turist din România să asculte GRATUIT prin telefon audioghidul a peste 3500 de locații turistice din România.

Apelarea serviciului este simplă și la îndemâna oricărui individ interesat.

Zilnic, serviciul este apelat de peste 5000 de persoane, inregistrandu-se in anul 2016 un numar total de peste 1,8 milioane de apeluri pentru cele 3500 de obiective prinse in sistem.

Serviciul HERO.dot este disponibil 24 de ore din 24, fara a fi necesar sa va aflati in locatia al carei istoric doriti sa il ascultati.

    Astfel, așa cum se întâmplă în toate locațiile civilizate ale lumii, vizitatorii pot primi (gratis sau contra cost) la intrarea în muzeu un pachet conținând un set de căști și o lista cu codurile de la muzeu. Vizitatorii își folosesc propriul telefon pentru a asculta audio-ghidurile exponatelor. Nu este nevoie de nici un alt dispozitiv electronic, se poate folosi orice tip de telefon, chiar și cele de generație foarte veche. Practic,vizitatorul sună la numărul unic 19019, apoi introduce parola de pe bilet/pliant. Ulterior sistemul îi permite să introducă codurile aferente exponatului al cărui audio-ghid dorește să-l asculte
Acest sistem pentru muzee este inovativ, unic în Europa: vizitatorul își va putea folosi propriul telefon pentru a asculta audio-ghidurile exponatelor.